RING OSS - 042-311 28 53

Stängsel Skåne

RING OSS - 042-311 28 53

Grindar

Vi tillverkar grindar i Skåne till ditt företag.

Behöver du en ny grind? Vi tillverkar, säljer och monterar våra grindar i Skåne

Valet av grind har stor betydelse utifrån säkerhetssynpunkt, men också upplevelsen för besökaren. Oavsett så har vi grindar i Skåne för ert ändamål.

Grindar för företag och villor

Vi har olika standardiserade grindar som vi säljer till både företag, kommuner, myndigheter och privatpersoner. Vi säljer både grindar separat och tillsammans med våra stängsel i Skåne

  • För företag och privatpersoner med högre säkerhetsklass erbjuder vi skjutgrindar och automatikgrindar. Vi har även bommar samt stängsellarm. 
  • Ska grinden bidra till besökarens upplevelse till ert företag eller er villa? Då har vi flera grindar för er. Vi kan också ta fram grindar enligt era önskamål.

Utformar grindar efter era mått

För oss är samspelet med kunden viktigt. Har ni en vision för era grindar i Skåne? Då kan vi hjälpa er förverkliga den. Vår personal har lång erfarenhet av grindar och kan ta fram den grind som ni önskar. 

Vi är dessutom generösa med vilken bredd vi kan erbjuda. I vår fabrik kan vi tillverka grindar som är alltifrån en meter breda, för den pittoreska grusgången, till 12 meter breda, för stora transporter. 

Kontakta oss för frågor om grindar i Skåne och be om en kostnadsfri offert!