RING OSS - 042-311 28 53

Stängsel Skåne

RING OSS - 042-311 28 53

Stängsel

Behöver du stängsel i Skåne? Då kan vi tillverka ditt stängsel i Skåne.

Vårt företag har lång erfarenhet av stängsel i Skåne. Vi tillverkar, levererar och monterar alla typer av stängsel i hela Skåne.

Våra stängsel i Skåne 

Vi jobbar med stängsel i Skåne av olika material och för olika ändamål. Det vanligaste stängslet vi producerar är industristängsel och villastängsel. Skillnaden mellan dem är stor, både i material, kostnad och syfte. 

Våra tre vanligaste industristängsel är; stängsel med flätverk, panelstängsel och palissadstängsel. 

Flätverksstängsel

Våra flätverksstängsel är tillverkade av högsta kvalitet. Alla våra stängsel i Skåne har en hög användarvänlighet och vi rekommenderar dem till fabriker, verkstäder, tennisbanor, lek- och indrottsplatser samt trädgårds- och gårdsplaner. Vi kan även göra mindre storlek på flätverksmaskorna som är bättre för alla förskolor i Skåne. 

Panelstängsel 

Dessa stängsel är svetsade och byggda med stöd av metall och förstärkningsdetaljer. Panelstängsel är bäst för dem som vill ha ett bra skydd med estetiska funktioner. Panelstängsel är mycket starka och lättskötta.

Palissadstängsel

Våra palissadstängsel har en bra skyddade funktion för ditt hem eller företag. Dessa används ofta av bilfirmor och andra anläggningar med höga krav på säkerhet och som önskar en god design. Palissadstängsel består av stående och liggande stålprofiler, som är sammansvetsade.

Villastängsel

Förutom industristängsel levererar vi även olika former av stängsel i Skåne till både villor och förskolor. Vi har många färdiga alternativ men kan även skräddarsy ett stängsel åt er.

Kontakta oss om du behöver ett stängsel i Skåne!